Езикова школа.
Телефон : +359 887 276 036 +359 888 654 208

Матура по английски език

Курсове и индивидуално обучение за матура по английски език

Курсовете и индивидуалното обучение за матура по английски език имат за цел да подготвят нашите възпитаници за успешно представяне на предпочетения от тях държавен зрелостен изпит (ДЗИ). Езиковите занятия за матура по английски език, предлагани от школа „БЕЛ“, са с двустранна насоченост – от една страна, усвояване на учебния материал, предвиден от съответните държавни образователни изисквания (ДОИ), от друга – наваксване на индивидуални пропуски и отработване на конкретни слабости.

Хорариумът, съдържанието и характерът на курса се конкретизират след тестиране на ученика, с което се цели определяне на нивото на владеене на чуждия език.

*Свържете се с нас за повече информация относно цени и предстоящи курсове.

Индивидуално обучение

Цената на един учебен час (45 мин) е 25 лв.

*Цената на всички учебници и учебни помагала е включена в тази на предлаганите курсове, т.е. за тях не се заплаща допълнително

*Времето за провеждане на учебните занятия се уточнява допълнително. То може да бъде както в делнични, така и в почивни дни.

*Всеки един от предлаганите курсове може да се провежда и като целогодишен, и като интензивен.

Библиотека

Онлайн практикум (електронно обучение)
Използвайки тази услуга, нашите възпитаници имат възможност да се обучават от всяко едно място и по всяко удобно за тях време. Материалите са достъпни 24 часа в денонощието.

Вижте повече

Контакти

Ул. „Три уши“ №1, София, България
Телефон : +359 887 276 036
Телефон : +359 888 654 208
Имейл: office@shkolabel.org

Социални мрежи.

facebook

Бонуси и промоции

Като стимул в предстоящата ни работа – още едно проявление на новаторската политика на школа „БЕЛ” – сме обособили следния пакет бонуси за учениците с най-високи резултати в текущите оценявания …

Вижте повече

Свържете се с нас

Телефон : +359 887 276 036
                  +359 888 654 208